De soorten foundations van i.am.klean

Loose Mineral Foundation

Een luchtige, minerale foundation poeder, dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat. Het is hypoallergeen en geschikt voor de meest gevoelige huid en de probleemhuid. Zo is de zinkoxide een natuurlijk UV-beschermer en heeft het kalmerende, genezende en ontstekingsremmende eigenschappen. De mica en boornitride zorgen dan weer voor die natuurlijke glans en hechting op je huid!

Liquid Glow Foundation

Alle imperfecties worden op natuurlijke wijze geminimaliseerd, je huid ziet er onmiddellijk glad en perfect uit dankzij de aanwezigheid van een soft-focus poeder dat de teint gladstrijkt door kleine imperfecties op te vullen, Bovendien zit hij boordevol antioxidanten (Vit. A & C) door de speciale actieve stof afkomstig van de fermentatie van de supervrucht Acerola met
Lactobacillus (een soort kers).

Compact Mineral Foundation

Je huid heeft nood aan iets mat en je wilt je
poriën wat minder zichtbaar. Je bent op zoek naar een foundation die je de dekking, het gevoel en alle andere voordelen van de Loose Mineral Foundation geeft, maar in een compact on-the-go product dat ook nog eens heel makkelijk in gebruik is om bij te poederen onderweg? Dan is de compacte minerale foundation jouw perfect match.

Mix and match your unique

foundation...

Ben je het beu om het hele jaar door te moeten zoeken om de perfecte kleur foundation voor je huidskleur te vinden? Geen zorgen, i.am.klean heeft de oplossing! Met onze refill loose mineral foundation kan je jouw ideale kleur zelf creëren door twee kleuren met elkaar te mengen.

Hoe moet je mengen? Kies je basiskleur en doe er steeds 1/3e van de andere kleur bij in je potje.

Experimenteer en krijg de perfecte teint die je altijd al wilde!