Tips & tricks

i.am.klean


Puur & Gezond
De samenstelling van i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt, want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.

We love animals
We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.

Refillable & Easy peasy
We zijn as natural as possible en bovendien ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes. Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Likami


Biologisch & Natuurlijk 
Likami gebruikt alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen,
mineralen en antioxidanten.  Likami respecteert dieren en als zodanig, zijn er geen producten getest op dieren

Eco-luxueus
  Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van het assortiment van deze exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, het gamma natuurlijke huidverzorgingsproducten maakt van jouw dagelijkse lichaamsverzorging een 'all-natural premium' ervaring.

Duurzaam
Likami producten worden met respect verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten. Deze hoogwaardige, duurzame verpakking is niet alleen goed voor het milieu, het behoudt ook het leven en de energie van de geconcentreerde botanische formuleringen.